Het Team

Achter iedere sterke community staat ook een sterk team. Zo ook bij Detectorist. Er komt veel kijken bij het runnen van een community. Als de juiste mensen op de juiste plekken staan, dan zie je een community groeien. Detectorist groeit de afgelopen periode als een speer, wat betekent dat de juiste mensen op de juiste plekken staan.

Ontmoet de kracht achter Detectorist.

Berndjan ”BJ” Krause

Berndjan

Berndjan is in het dagelijks leven politieagent. Naast de orde handhaven op straat, doet hij dit met dezelfde passie op de zoekvelden en binnen de Facebook community. Berndjan, ook wel bekend als BJ, is ook Moderator binnen de Facebook community. Worden er zaken besproken of uitspraken gedaan die volgens BJ niet binnen de community passen, reken er maar op dat hij het ziet en er naar handelt. Ga je toch door? Eigen risico..

Weapon of Choice: XP Deus

Fred ”Freditor” Zegers

Fred is misschien wel de meest gezien en gehoorde persoon achter Detectorist. Fred is de persoon die filmt en de interviews doet. Hij is overal aanwezig. Maar hij doet meer. Veel meer. Hij is gek op cijfertjes en grafiekjes en weet overal de statistieken bij te betrekken. Daarnaast is hij Beheerder van de Facebook community, onze visual designer, graphic designer, video editor (vandaar de naar Freditor) motivator, woordvoerder, kasbeheerder en noem maar op. Wat doet Fred eigenlijk niet? Zoeken.. Daar komt hij door al zijn taken nog maar weinig aan toe. Maar hij doet het met een groot hart en veel liefde.

Weapon of Choice: Quest Q30

John ”Coinhunter” Klokgieter

John

John is gek op muntjes. Vandaar de naam ”Johnny Coinhunter”. Ook John is Beheerder van de Facebook community. Daarnaast is John verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de website en de online marketing activiteiten die bij de community komen kijken.

Weapon of Choice: Garrett Ace Apex