De Familie

De familie van Detectorist is net zoals elke familie een onmisbare schakel. Ieder persoon met zijn eigen unieke krachten en eigen unieke kwaliteiten. Zonder familie ben je nergens. De familie van Detectorist zet zich dagelijks in bij diverse aspecten binnen de community. Denk hierbij aan het helpen op zoekdagen, het determineren van vondsten, het welkom heetten van nieuwe leden, het wegwijs maken binnen de hobby en noem maar op. Teveel om op te noemen.

Maak kennis met de gezelligste en warmste familie van Nederland. De Familie van Detectorist

Jopie ”The Healer” Jansen

Jopie

Jopie in van onmisbare waarde binnen de Detectorist community. Jopie zorgt ervoor dat ieder nieuw lid warm wordt onthaalt en zich welkom voelt. Op iedere zoekdag worden nieuwe leden ontvangen met een grote glimlach en een presentje, vaak in de vorm van een hoefijzertje. Voor geluk. Als je goed om je heen kijkt zie je dat dit hoefijzertje vaak aan iemands vondstentas of ander item hangt. En geloof het of niet, na ontvangst van dit prachtige cadeau beginnen de vondsten vaak al binnen te stromen.

Joop ”Determinator” Jansen

Joop

Joop is de Wikipedia van de metaaldetectie. Ook regelmatig de ”Jopipedia” genoemd. De kennis van Joop omtrent metaaldetectie en het determineren van bodemvondsten is enorm. Vandaar de bijnaam ”Determinator”. Joop en Jopie vormen een ontzettend mooi en warm duo die al jaren de akkers van Nederland onveilig maken. De capriolen van de Jopen zijn op zowel Facebook als live binnen de zoekdagen te volgen. Mede dankzij de Jopen staat Detectorist bekend om de warmte en vriendelijkheid.

Jasja”Garrett Girl” Haykens

Jasja

Jasja is een echte officiële Garrett Girl, en een waardig lid van de Detectorist Familie. Jasja is ook een beetje gek, en dat maakt haar juist ontzettend leuk! Naast alle activiteiten als Garrett Girl, alles rondom Team Garrett Europe en haar werkzaamheden in de postcast Digging up History, weet ze ook nog tijd te vinden om actief te zijn binnen Detectorist. Waar haalt ze de tijd vandaan? Dat heet pure passie. Passie voor metaaldetectie en passie voor de mensen. Om die reden zijn wij dan ook vereerd dat ze de tijd weet te vinden om de familie te maken tot wat het is.

Lorena ”RockChick” Vermeulen

Lorena

Lorena lijkt op het eerste gezicht de rustige vrouw achter Detectorist, maar stiekem is ze een echte rockchick. Ze is gek op Pink, speelt in een band en zit onder de tattoo’s. Het zou ons dan ook niets verbazen als ze op een dag op een Harley Davidson komt aanrijden naar de akkers. Lorena heeft het zichtbaar naar haar zin bij Detectorist, en lijkt op de akkers helemaal tot rust te komen. Op de zoekdagen helpt en assisteert ze met de organisatie en het reilen en zeilen van de dag en staat ze klaar waar nodig. Een grote aanwinst voor de familie!

Desiree ”The Romantic” Jonckheer

Desiree

Desiree is een Detectorist van het eerste uur. Al vanaf het begin was ze aangesloten bij de community, maar trad al vrij snel toe tot de Detectorist familie. Voor de liefde is zij naar West Friesland verhuisd, de romanticus. En al vrij snel vond ze nog een liefde, metaaldetectie. Desiree is een schat van een vrouw en erg sportief. Zij en haar man Johan proberen zoveel mogelijk van het leven te genieten en trekken er samen veel op uit. Al meer dan eens heeft ze ons op zoekdagen uit de brand geholpen, en net als Eelco en Manuella staat zij in de top als ”landregelaar”. Helaas kan ze er door het vele genieten van het leven niet altijd bij zijn, maar als ze er bij is genieten we allemaal.

Fred ”The Creator” Kerkhoven

Ons nieuwste familielid. Fred is ontzettend creatief en als wij hem niet remmen hebben wij elke dag een leuk nieuw idee. Hij stimuleert ons hiermee ontzettend. Zeer gedreven en een echte ambassadeur voor Detectorist. Op zijn eerste dag scoorde hij direct een mooi stuk land voor de groep. Dat kan dus alleen nog maar meer worden.